Lagpass Kamratcupen för F11/12
2024-03-20 20:00

UPPDATERING: Nu är alla pass utdelade – de flesta ut från medlemslistan. Ni kan byta pass er mellan, men ge mig i så fall besked så snabbt som möjligt. Jag skickar översikt över vem som tar vilka pass + era telefonnummer  till pass-ansvarig för Kamratcupen.

Hej!

Ni som var på föräldramötet igår kväll eller har läst minnesanteckningarna, vet att laget kommer delas i två innom kort.

Jag har därför kollat med HBK om våra lagpass framöver och fått besked om att medan pass senare i säsongen vill ändras så att de stämmer med laguppdelningen, är det för sent att ändra pass-schema för Kamratcupen 5/4-7/4.

NB: Har man mer än ett barn som spelar i klubben kan man behöva ta fler pass under just Kamratcupen. Anledningen till det är att det är vårt största arrangemang under året och det som kräver mest hjälp från föräldrar.

Några av er har redan anmält er och står placerade på olika pass, med ert barns namn i parentes.

Anmäl er senast 27/3 - onsdag om en vecka. Om några av passen är obemannade efter detta, tas namn från medlemslistan.

Jag kan inte garantera att ni får det passet som ni helst vill ha, men ska göra mitt bästa. Ta gärna fler pass om ni har möjlighet.

Här är passen som F11/12 har ansvar för under Kamratcupen:

Fredag 5/4:

Från 18 till allt är klart:
Joakim (Ella)
Lotta (Ester)

Jimmy (Amanda)

Lördag 6/4:

Tältförsäljning 7.30-10.30:
Anders/Linda (Hillevi)

Karolina (Ida)

Amani (Tala)

A-planen: 10.15-13.30:
Josefine (Nómi)

Marianne (Alva)

Söndag 7/4:

Morgonpasset 6.30-9.00:
Peter (Agnes)

Madelene (Moa)

Ni anmäler er på mejl til johnsgard@gmail.com. Obemannade pass väljer vi personer till från lagets medlemslista.

Allt gott!

Lagförälder Marianne