Fotbollsskola 2024
2024-05-01 18:57

Nu är anmälan till årets fotbollsskola 17/6-20/6 öppen!

Följ länken på knappen ovan.

Välkommen till vår roliga och händelserika fotbollsskola som äger rum under vecka 25, från den 17:e juni till den 20:e juni. För barn födda 2011-2018.

Vad ingår:

En vecka full av rolig fotbollsträning.

En personlig vattenflaska för varje deltagare.

En exklusiv träningströja.

Näringsriktig lunch och mellanmål varje dag.

Spännande aktiviteter och lekar för att stärka lagandan.

En biljett till en HIF-match.

Mm mm

Särskilt för barn födda 2011-2013: För barn födda 2011-2013 erbjuder vi även en fantastisk övernattning på Sportlodge. Här får barnen möjlighet att fördjupa sina vänskapsband och uppleva spännande aktiviteter under trygg ledning av vuxna ledare och ungdomar från organisationen. Antalet platser för övernattning är begränsat till 80 stycken, så se till att säkra din plats i tid!

Anmäl dig redan idag för en vecka full av fotbollsskratt, nya vänner och minnen för livet!

Bilder från HBK-Fortuna FF
2024-05-01 10:41

I helgen hade vi vår tidigare spelare (2006-2011) Zlatan Softic på besök.
Zlatan är numera en duktig fotograf och vi är glada att han ville komma och fota under vår match.
Bilderna kan ni se på herrlagets sida, under "Bildgalleri"

Söker ni fotograf till olika typer av event, både privat och företag, så kan vi starkt rekommendera Zlatan. Han har erfarenhet av bröllop, porträtt, drönarfoto, sportevenemang.

På Instagram kan ni se hans bilder på

@photozsoft
@zlatansoftic

@eventsbyzlatan

eller på hans hemsida

www.zlatansoftic.com

Tack för bilderna, Zlatan

Matchrapport: Höganäs BK-Fortuna FF 0-2
2024-04-28 17:00

Årets andra hemmamatch är avklarad.
Tyvärr får vi konstatera att det blev vår fjärde raka förlust under säsongsinledningen.

Matchen började intensivt där Fortuna spelade med hög press och där vi fick jobba hårt för att matcha dom. Ett jobb vi till stora delar tog.

I den 10e minuten fick vi en hörna mot oss där vi inte ligger rätt i någon position alls, vilket utnyttjas på bästa sätt från Fortuna och 0-1 var ett faktum.

Här följer HBKs sämsta period både i matchen men även under dom senaste matcherna och vi sprang mest runt och väntade på att se vad motståndarna skulle göra härnäst, något som höll i sig fram till minut 26 då Fortuna fick ännu en hörna där dom når högre än samtliga rödblåa och nickar in 2-0.

Andra halvlek var mindre händelserik och de enda vi egentligen ta med oss är att vi faktiskt jobbar igenom hela matchen och försöker göra något konstruktivt med bollen. Något som saknats i tidigare matcher. Dock är det värt rätt så lite när vi inte får med oss poäng.

Härnäst väntar en kort träningsvecka och redan på fredagkväll är det match igen, då borta mot Lunds SK.

Inför: Höganäs BK-Fortuna FF
2024-04-26 15:36

Sammanhang: Division 4 Skåne Västra omgång 4

Var: Höganäs Sportcenter A-plan

När: 27 april, klockan 13.00

Förra helgen spelades årets tredje tävlingsmatch och där inkasserades årets tredje förlust då Glumslöv vann med 3-2. Undertecknad var inte på plats men rapporter berättar om en välspelad match, men där vi är alldeles för dåliga där matcherna avgörs, i straffområdet.

I veckan har vi fokuserat på försvarsspelet och individuellt agerande vid specifika situationer.

Motståndet, Fortuna FF har en HBK-bekanting, Abdullah AL-Wahillat, som spelade säsong 2023 i Höganäs.
Dessutom är den evigt målfarlige forwarden Niklas Nielsen spelade tränare för Fortuna, Nielsen provtränade med HBK för ett par säsonger sen.

Vi har redan nu gett oss sämsta möjliga start och fokus kommer givetvis ligga på att vända trenden snarast.

Hoppas vi ses i Lerberget.

Truppen:

1. Johan Rehn
  2. Victor Carlberg
  3. Arvid Risholm
  4. Isak Söderberg
  5. Simer Habtom
  6. Emil Borg
    9. Leo Subaric
  7. Radwan Shaker
  8. Jesper Lundborg
    15. Sigurd Hultkrantz
  9. Devin Krantz
  10. Raul Aldescu
  11. Mattias Andersson
  12. Casper Stark
  13. Leo Jonéus
  14. Jonathan Falkhage

Bilbingo 29/4
2024-04-23 11:07

På måndag 29/4 är det äntligen dags för starten av Höganäs BIlbingo. Klockan17.30 drar vi igång på parkeringen vid Friluftsvägen 7 i Lerberget.

Kiosk finns!

Ej Kort!

Varmt välkomna!

Tjejinskrivning 21/4
2024-04-15 14:29

Söndagen 21 april klockan 10.00 har vi inskrivning för tjejer födda 2016-2011.

Ta med dina kompisar och testa på fotboll!

Seniorlag herr, 27/05 14:31
Seniorlag herr, 24/05 21:15