SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs Bollklubb
Fotboll
Inför: Höganäs BK-Lunds BK P19
2024-03-08 15:17

Sammanhang: Träningsmatch

Var: Höganäs Sportcenter, Konstgräsplan Nord

När: 9 mars, klockan 11.00
Matchen mot Västra Karup för en vecka sedan inleddes inte alls som vi hade planerat och den första halvleken bestod mest av ställningskrig där vi främst kämpade med VK:s fysik. Det krävdes ett underläge för HBK innan vi vaknade till ordentligt. I den 32e minuten gör VK 1–0 men HBK kan svara direkt då Dan Persson gör ett snyggt volleymål på en hörna redan i den 34e minuten.
I den andra halvleken gör Jesper Lundborg 2–1 i den 61e minuten och efter detta märks det att VK inte riktigt orkar med längre.
Resterande mål från HBK görs av Simer Habtom x2 och Radwan Shaker.
Förutom inledningen en väl genomförd match.


Imorgon är det dags för match mot Lund BKs P19. Lund spelar i den tredje högsta ungdomsnivån, division 1 och är överlag en välskött klubb. Inte helt förvånande så hittar vi inga HBK-bekantingar i Lunds lag.

För HBKs del så finns där fortsatt några frågetecken på Leo Jonéus, Victor Carlberg och Oliver Holmström men glädjande nog inga nya skador.
I veckan har vi lyckats sätta ett bra tempo på träningarna med mycket fokus på att få in bollen i straffområdet på olika sätt och att skapa målchanser över lag.
Vi hoppas att målformen håller i sig även i nästa match.

När serien dragit i gång hoppas vi kunna erbjuda video på höjdpunkterna från våra matcher.
I denna fråga får vi återkomma dock. 

 
Partners
____________________________