SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs Bollklubb
Fotboll

Inför: Borstahusens BK – Höganäs BK
2024-04-06 15:50

Sammanhang: Division 4 Västra Skåne

Var: Ulkavallen IP, Konstgräs

När: 7 april klockan 13.00
I helgen pågår Kamratcupen ute i Lerberget. Vi hoppas att ni som inte tar er ner till Borstahusen för o se herrarnas premiär tar er till Lerberget för att ta del av fotbollsglädjen som finns runt hela Höganäs Sportcenter! Under lördagen har nästan samtliga A-lagsspelare varit på plats för att hjälpa till runt evenemanget. Mest som matchvärdar men har även hoppat in som domare vid behov. Överlag en härlig dag för vår förening.

Tyvärr fick vi ställa in vårt genrep innan påskhelgen då vi inför matchen saknade över tolv spelare till följd av sjukdom. Istället fick vi en veckas vila och sen har vi kört på med en riktigt bra träningsvecka fram till helgen.

I Borstahusen hittar vi ett par HBK-bekantingar. Jacob Augustsson som är assisterande tränare var huvudtränare för HBK mellan 2015-2016 och höll under 2015 länge laget i toppen av division 2. En del av det laget var den från Landskrona Bois inlånade anfallaren Robin Hofsö som fick sitt genombrott i HBK. Efter året i Höganäs gick Robin vidare till att spela både i division 1 och Superettan med Eskilsminne och Landskrona Bois. Utöver det tillhörde Timothy Rosvall HBK under ett par månader under säsongen 2021.

För HBKs del så känns det bra i truppen. Där finns någon liten skavank men på det stora hela är där inga större avbräck. En skillnad från tidigare säsongen är att vi bara får ha fem avbytare med oss på bänken till skillnad från sju avbytare. Detta till följd av nedflyttningen till en serie administrerad av Skåneboll.

HBK skickar följande trupp till Borstahusen.

Calle Lauridsen
Simer Habtom
Mattias Andersson
Jonathan Falkhage
Dan Persson
Liam Svensson
Arvid Risholm

Elias Edman
Sigurd Hultkrantz
Jesper Lundborg
Emil Borg
Erik Nolin

Victor Carlberg
Raul Aldescu
Radwan Shaker
Leo Subaric
Devin Krantz

Nyhetsarkiv
 
Partners
____________________________