SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs Bollklubb
Fotboll

Matchrapport: Lunds SK-Höganäs BK 4-0
2024-05-05 10:45

Årets femte omgång och även om det tyvärr blev förlust även denna gången så går det att konstatera att detta är det bästa laget vi mött i år.
Med beröm går det att konstatera att dom kändes oerhört färdiga med spelidé, roller och överhuvudtaget som lag. Med facit i hand så är det nog inte en sån här match vi ska plocka poäng i.

Med det sagt är det alltid jobbigt med en förlust, inte minst med vår säsongsinledning i åtanke.

Det finns några få ljusglimtar att ta med från matchen i form av att vi gör en taktiskt förändring i paus som ger oss momentum i början av andra halvlek, fram tills vi får en straff mot oss. Dessutom fick Josef Sedo från ungdomssektionen göra sin debut för A-laget under matchen. Han bidrog med ett piggt inhopp och vi ser fram emot fler insatser av Josef i framtiden.

Nu väntar en kort träningsvecka med träning på måndag och tisdag sen är det dags att ta emot Eket redan på onsdag. Eket har inför den här omgången haft en likadan säsongsinledning som oss så en vinst mot dom är extremt viktig.


Nyhetsarkiv
 
Partners
____________________________