SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs Bollklubb
Fotboll

Rapport från matcherna mot Ekets GoIF och Stehags AIF
2024-05-14 21:29

I onsdags var det dags för veckoomgång och under en fin försommarkväll kom Ekets GoIF på besök. HBK Ultras hade laddat upp och höll igång i 90 minuter och under dom första 10 minuterna spelade kanske något slarvigt men offensivt och energifyllt.
Tyvärr, som så många gånger förut, tar slarvet över för mycket och i den 13 minuten lyckas Eket klacka sig fram längst vår vänsterkant och spela in bollen till en märkligt fristående spelare som lägger in bollen.
Tyvärr tar vi inte tag i oss själv efter detta utan snarare så lyckas vi lite slumpmässigt kvittera i den 38e minuten genom Leo Jonéus.

Med ett något tursamt 1-1 i ryggen går vi in i paus och laddar om för en bättre andra halvlek. Det går dock att konstatera att vi lämnar allt vi pratade om i pausvilan i omklädningsrummet då vi lyckas göra en ännu sämre andra halvlek. Ekets mål kom i minut 53 och 84.
Alla förluster svider men denna är helt klart värst hittills i år. Men Eket ville vinna mer än oss och gjorde också mer för att faktiskt vinna.Här gällde det att snabbt försöka ladda om då matchen mot Stehag kom redan på den efterföljande söndagseftermiddagen.

Undertecknad var inte med på den matchen men rapporten lyder om en av våra bättre prestationer för i år.

HBK leder matchen två gånger, första målet kom i den 27e minuten genom Leo Jonéus och 2-1 målet kom i minut 48 genom Hugo Thell. Glädjande att Hugo som är hemma på besök från sina studier i USA kommer och gör skillnad för vårt herrlag.

Tyvärr orkar vi hålla ut hela denna matchen utan i minut 84 kan Stehag göra 3-2.


Vi har i detta läget inte mycket att be för utan får ta med oss dom ljusglimtar som finns och jobba med dom. På lördag klockan 13.00 kommer Wormo på besök.
Hoppas vi ses då.


Nyhetsarkiv
 
Partners
____________________________