SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs Bollklubb
Fotboll

Matchrapport: Råå IF-Höganäs BK
2024-05-27 14:31

Ett Råå med många beröringspunkter stod på motsatt sida under helgens derbymatch. 
Med en vinst i ryggen så kändes det helt klart av en skillnad gentemot tidigare matcher och ett något mer rakryggat HBK anlände till Råå IP. 

Tyvärr togs detta inte med ut på planen utan när matchen väl blåstes igång så var vi utspridda, ofokuserade och helt enkelt inte med på banan. 

I den 23e minuten slår får Råå en frispark högt upp i banan. HBK-bekantingen Emil Rosqvist tar frisparken som slås hårt mot första stolpen. Här är det lite svårt att se vad exakt som händer men helt klart så slinker bollen in lite för enkelt. 

Ungefär 15 minuter senare slarvas det igen. 
Jesper Lundborg får en passning utanför straffområdet men missar att där kommer en motståndare i ryggen som han tappar bollen till och härifrån kommer Råå till ett snabbt avslut som resulterar i 2-0. 

En rejäl besvikelse innan pausen. 

Tyvärr inleds andra halvlek på ett liknande sätt där vi slarvar med bollen i eget straffområde vilket leder till bolltapp och snabbt avslut från ännu en HBK-bekant, Fady Alaaraji och 3-0. 

Vi klarade inte av att höja oss efter detta utan det enda vi egentligen skapar i andra halvlek är ett reduceringsmål genom Leo Jonéus. Känslan är att det kommer mer från att Råå slappnar av än av våra prestationer. 

På söndag är det dags för hemmamatch igen och på Höganäs Sportcenter är det dubbel matchdag. 
Herrarna tar emot Bjärreds IF klockan 13.00 och vårt damlag tar emot Kävlinge Harrie FF klockan 16.00. Nyhetsarkiv
 
Partners
____________________________